Raad van Bestuur

Alfredo De Gregorio

Voorzitter Raad van Bestuur Borghof Invest.


Tot 2017 was hij architect en eigenaar van het architectenbureau De Gregorio & Partners, sedert jaren bij de top tien van Belgiƫ. Hij heeft ruime ervaring met grote binnenstedelijke projecten en is gespecialiseerd in projecten met overheden. Hij gaf twee boeken uit: Passione Urbana (2006) en Architettura povera (2007).

Jean-Paul Coenen

Bestuurder Borghof Invest.


Hij begon zijn loopbaan als Adviseur Cultuur bij het Provinciebestuur Limburg. Daarna was hij actief bij de mediagroep Concentra en was medestichter van Tele-Visie-Limburg alsook van de mediaholding Ubimedia. Nadien keerde hij terug naar de overheid voor de coƶrdinatie van het Limburgplan (2005-2010). Hij werd de topman van Limburg Sterk Merk (LSM), een stichting van openbaar nut met als doel de maatschappelijke ontwikkeling van Limburg (via dividenden van LRM).

Frederic Chaillet

Bestuurder Borghof Invest.


Hij heeft een ruime ervaring als bestuurder van vennootschappen. Hij was bestuurder-aandeelhouder van Groep Delta Architectuur en Stedenbouw (1998-2009), CEO van Ahrend-Benelux (1990-1998), bestuurder van Mensura (2005-2012) en bestuurder van Architectenbureau De Gregorio & Partners (sinds 2013).

Jonathan Holslag

Voorzitter Raad van Bestuur vzw Borghof Academy.