Vennoten

Alfredo De Gregorio

Voorzitter Raad van Bestuur Borghof Invest.


Tot 2017 was hij architect en eigenaar van het architectenbureau De Gregorio & Partners, sedert jaren bij de top tien van Belgiƫ. Hij heeft ruime ervaring met grote binnenstedelijke projecten en is gespecialiseerd in projecten met overheden. Hij gaf twee boeken uit: Passione Urbana (2006) en Architettura povera (2007).

Jean-Paul Coenen

Bestuurder Borghof Invest.


Hij begon zijn loopbaan als Adviseur Cultuur bij het Provinciebestuur Limburg. Daarna was hij actief bij de mediagroep Concentra en was medestichter van Tele-Visie-Limburg alsook van de mediaholding Ubimedia. Nadien keerde hij terug naar de overheid voor de coƶrdinatie van het Limburgplan (2005-2010). Hij werd de topman van Limburg Sterk Merk (LSM), een stichting van openbaar nut met als doel de maatschappelijke ontwikkeling van Limburg (via dividenden van LRM).

Frederic Chaillet

Bestuurder Borghof Invest.


Hij heeft een ruime ervaring als bestuurder van vennootschappen. Hij was bestuurder-aandeelhouder van Groep Delta Architectuur en Stedenbouw (1998-2009), CEO van Ahrend-Benelux (1990-1998), bestuurder van Mensura (2005-2012) en bestuurder van Architectenbureau De Gregorio & Partners (sinds 2013).

Rudi Wouters

CEO Borghof Manager


Recent werd Rudi Wouters aangetrokken als CEO. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in de studiebureauwereld en was bestuurder directeur bij Arcadis Belgie, Alg. Dir van Talboom Groep, CES en commercieel directeur bij Sweco. Hij was medeoprichter van het Vlaams Instituut voor Mobiliteit, (vandaag onder de vlag van Antwerp Management School) en was voorzitter van de rvb van scholengroep 16 van het GO, bestuurder bij VOKA Limburg. Hij is gespecialiseerd in projecten met overheden.

Jonathan Holslag

Voorzitter Borghof Academy


Hij is professor aan de Vrije Universiteit Brussel. Vanuit zijn specialiteit internationale betrekkingen verricht hij onderzoek naar hoe de Europese samenleving weerbaar gemaakt kan worden, hetgeen leidde tot publicaties zoals de bestseller Kracht van het Paradijs en Vlaanderen 2055. Hij adviseert verschillende overheden en grote internationale bedrijven.